fbpx
 • +6013-9526200
 • support@servispro.my

  Senaraikan perkhidmatan bisnes di platform tukang Servispro.my

  Mesti anda pernah telihat post-post sebegini bukan?

  Mencari tukang servis atau kontraktor kadang-kadang menjadi satu kerumitan bagi sesetengah dari orang awam.  Faktor urbanisasi, Bagi mereka yang ada networking dan kenal ramai orang mungkin tidak menjadi masalah. Tujuan platform Servispro.my dibina adalah untuk memudahkan pengguna membuat carian mengikut lokasi yang terdekat di kawasan mereka. Selain ia juga bertujuan mengurangkan kerja pihak kontraktor/tukang untuk membuat pemasaran.

  Apa Kelebihan kepada Tukang?

  1. Platfom ini dibina khusus untuk penyedia servis yang berkaitan dengan rumah dan bangunan sahaja. Tiada yang lain.

  2. Servispro diwujudkan bagi menyelesaikan masalah pengguna yang sentiasa mengepost di FB untuk mencari servis. Dengan wujud satu laman khas, ia memudahkan kerja semua pihak.

  3. Team Servispro.my komited dalam meningkatkan capaian pengguna ke website servispro. Team Servispro.my menyasarkan capaian sehingga 4000-6000 pengunjung unik sehari yang mencari perkhidmatan di seluruh Malaysia. Salah satu bidang tugasan kami ialah SEO. SEO atau Search Engine Optimization adalah menjadi keutamaan kami, agar setiap listing/bisnes yang tersenarai di Servispro.my dapat dijumpai dengan lebih mudah melalui carian umum di google.

  Contoh : Carian keyword " Kontraktor renovasi Kuala Terengganu", memaparkan listing ATF Prestige di halaman pertama di Google. Ini memberi kelebihan kepada pemilik ATF Prestige.

  4. Bagi mereka yang tiada laman web, listing di Servispro.my boleh menjadi alternatif kepada anda. Setelah menyenaraikan di platform ini, anda akan mendapat URL unik yang boleh digunakan bagi tujuan promosi.

  Contoh : https://www.servispro.my/atf-prestige-enterprise


  Enter your text here ...

  Promosi sememangnya perkara yang sukar dan perlu dibuat dari masa ke semasa. Lebih-lebih lagi di media sosial, anda perlu aktif dan rajin update dari masa ke semasa. Alternatif platform ini, bisnes perniagaan anda online 24 jam! 

   5. Dashboard

  Sistem yang dibina membolehkan pemilik bisnes mengakses fungsi-fungsi di dalam Platform bagi tujuan pemasaran.

  • Melihat Statistik
  • Menulis Artikel bagi tujuan perkongsian dan meningkatkan tahap profesionalisme
  • Latar belakang dan aktiviti syarikat
  • Peta Lokasi, No pendaftaran SSM & CIDB
  • Waktu Operasi
  • Gambar-gambar
  • Pengumuman & Membuat Offer
  • Dan menerima mesej daripada pengguna

  Mengapa Percuma ?
  Kami mempunyai 2 pakej utama. Pakej percuma dan pakej berbayar. Namun pakej berbayar masih belum dibuka kepada umum. Walaubagaimanapun pun pakej percuma ia sudah cukup memberikan capaian yang baik kepada perniagaan anda!

  Dashboard Pengguna
  Selamat Hari Merdeka yang ke-62
  Asas Pengurusan Kewangan

  Related Posts

   

  Comments

  No comments made yet. Be the first to submit a comment
  Already Registered? Login Here
  Guest
  Friday, 20 September 2019
  If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.
  Perniagaan
    Pada tahun yang mencabar ini, ramai sudah mula berjinak-jinak dengan perniagaan untuk meningkatkan taraf kewangan. Tambahan dengan teknologi internet yang semakin berkembang pesat, rata-ra...
  147 Hits
  Perniagaan
  Blog
  Keusahawanan pada hari ini bukanlah seperti mana yang kita tahu 10-20 tahun dulu. Ia telah berubah dengan sangat cepat,bersesuai dengan keadaan dan keperluan semasa. Jika dulu harg...
  66 Hits
  Protips
  Blog
  Salah satu alasan yang selalu kita dengar kenapa ramai daripada kita tidak ada budaya untuk memperbaiki diri untuk menjadi lebih baik adalah kerana "sibuk". Pengurus syarikat sibuk...
  61 Hits
  Blog
  ​Antara perkara yang penting dalam sesuatu perniagaan adalah pengurusan kewangan. Perancangan, aliran wang keluar masuk, bukti aliran keluar wang, semua ini perlu diambil kira sepa...
  48 Hits
  Perniagaan
  Blog
  Memperolehi pelanggan baru adalah mencabar. Bagaimana mengekalkan pelanggan sediada?Tips yang akan dikongsikan ini mungkin tidak menjadi amalan kebanyakkan daripada tukang/kontraktor. Namun ia adalah ...
  45 Hits
  Already have an account?  Sign in. By signing up, signing in or continuing, I agree to Servispro's Terms of Use and Privacy Policy.
    
  © 2019 Servispro Network (CA0286305-T) . All Rights Reserved.