• +6013-9526200
  • support@servispro.my

    Sudah Letak Bisnes Anda di Platform Digital Servispro?

    Jika anda membuat perkhidmatan tukang cat, kontraktor rumah, membuat pagar besi,  membuat tingkap atau atap, membersih pejabat & rumah atau apa-apa perkhidmatan yang menyelesaikan masalasah orang ramai berkaitan rumah & bangunan, Servispro adalah tempat pemasaran anda.Masih lagi tidak mempunyai website?  Ada orang kata buat website kos mahal, hanya company besar yang mampu. Kenapa perlu website kalau anda boleh ada listing page sendiri di Servispro? Dah ramai yang membuatnya. Kenapa pula nak kena Servispro? Kerana ia adalah platform untuk memudahkan carian, khas untuk tukang-tukang & kontraktor sahaja.

    Apa yang ada di Servispro?

    Anda boleh meletakkan info dan maklumat yang lengkap berkenaan perniagaan anda. Bukan sahaja mudah dijumpai, malah senang untuk pelanggan menghubungi anda dengan hanya menekan butang whatsapp pada listing anda sahaja.

    Apa yang tukang dapat bila berada di Servispro?

    1. Link URL bisnes. Apa tu? ni Contohnya : https://servispro.my/nm-aircond
    Link ni unik hanya untuk bisnes anda sahaja. Boleh guna sebagai laman web. Anda edit dan tambah sendiri apa yang perlu letak.Link ini juga akan dihantar kepada Google supaya perniagaan anda tersenarai bila orang cari di Google nanti. Mudah ke mudah?  Tengok gambar ni : Bila search sahaja " Tukang Paip Kota Bahru", perniagaan yang diletak di Servispro akan terpapar.

    2. Whatsapp & Social Button - Bila butang Whatsapp ditekan, pelanggan terus boleh menghubungi anda. Cepat bukan?

    3. Terpapar dalam peta Servispro - Kesemua perkhidmatan yang tersenarai di Servispro akan dipaparkan didalam peta untuk memudahkan pelanggan mengetahui siapakan kontraktor/tukang yang berada berhampiran dengan mereka. Mudah kan?

    4. Dipaparkan mengikut lokasi
    Carian anda akan terpapar mengikut lokasi yang dicari bagi memudahkan pelanggan.

    5.Maklumat Perniagaan
    Maklumat yang dipaparkan adalah ringkas dan padat. Sudah cukup untuk memberikan info lengkap kepada pelanggan, apa yang anda boleh offer kepada mereka. Waktu operasi,rating pelanggan & sebagainya.

    Jadi apa lagi, PKP 2.0 dah bermula, jangan biar masa berlalu begitu sahaja. Sekurang-kurangnya kedai tukang anda dah boleh berjalan setiap saat sepanjang masa selama 24 jam 7 Hari Seminggu dengan kos yang paling minima. Best ke Best? Tak perlu fikir lama-lama kan nak buat website.

    5 Idea Marketing untuk Tukang & Kontraktor
    Tukang Alaf Baru

    Related Posts

    By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://servispro.my/

    © 2019 Servispro Network (CA0286305-T) . All Rights Reserved.