ProBiz Web 

by Servispro.my

2022 dan  kehadapan sudah tiba masa pemasaran perniagaan dan apa sahaja didunia akan sepenuhnya bergantung kepada Internet. Luaskan Kuasa Bisnes Anda!

Image

Perniagaan Merentasi Sempadan

Menjalankan perniagaan kini semakin sukar dengan keadaan pandemik dan keterbatasan pergerakan fizikal. Dengan kuasa Internet, walaupun perniagaan kita hanya dari bilik tidur, dengan cara yang betul ia dapat diketahui dan dipasarkan keseluruh dunia. Tiada apa yang mustahil dengan internet.

Kembangkan Pelanggan dengan 24/7 online di Internet.

Kita tidak tahu bila pelanggan mencari perkhidmatan kita. Website adalah alat yang paling mudah  membantu pelanggan menghubungi kita pada bila-bila masa walaupun kita sedang nyenyak tidur.

Kenapa Perlukan Web?

Malaysia mempunyai seramai 28.7 juta pengguna Internet.

Purata penggunaan internet sehari bagi rakyat Malaysia adalah sekitar 5-6 jam sehari. Internet adalah tempat pertama untuk mencari penyelesaian kepada masalah mereka. Jika anda tiada website, maka peluang anda mungkin terlepas begitu sahaja kerana mereka sukar menghubungi anda.

Image

Kerja Kami

Portfolio & Galeri

Image
Movers My Load N Go
www.myloadngo.com
Logistic Company
Image
Servispro Platform
www.servispro.my
Marketing Platform 
Image
Tabung.my
www.tabung.my
Crowdfunding Platform
Image
Yayasan Kebajikan At-Tibyan
www.attibyan.org.my
Welfare/NGO at Kuantan Pahang
Image
Teraju Hijjaz Construction
www.terajuhijjaz.com
Construction/Contractor
Image
FocusTrans Logistic Sdn Bhd
Image
Maahad Integrasi Tahfiz Insyirah
www.integrasiinsyirah.edu.my
Tahfiz/Islamic School
Image
Akademi Al Khayr
www.akademialkhayr.com
Islamic Tahfiz School
Image
Interactive Dakwah & Tarbiah (IDT)
www.dakwah.my
NGO- Non Profit /Dakwah
Image
Mensayu Sdn Bhd
www.mensayu.com.my
Landscape Design Consultant
Image
Hastravel Sdn Bhd
www.hastravel.com.my
Travel Agent Company

Kenapa memilih kami?

Berikut adalah komitmen kami kepada anda 

Rekabentuk custom & responsive

Rekabentuk web adalah sepenuhnya daripada idea anda. Dengan pengalaman, kami membantu merealisasikan dengan gaya minimalis & kontemporari. Design yang dibina responsive untuk kesemua jenis peranti samada laptop, telefon mudah alih ataupun tablet. Ini membantu capaian trafik kepada website dengan lebih optimum.

Image

Bincang Sampai Jadi

Tak perlu risau untuk berkomunikasi dengan kami. Anggap kami sebagai rakan anda, bincang dan beritahu sahaja apa yang anda inginkan dalam merealisasikan web anda secara terus. Kami komited merealisasikan impian anda!

Image

Search Engine Optimization

Untuk terpapar di enjin carian Google bukan satu perkara yang mudah. Berada di halaman 1,2 atau 3 adalah satu kelebihan bagi sesuatu website kerana ia akan menjadi pilihan awal pelanggan. Pakej ProBiz Web membantu web anda untuk berada sebaris dengan yang lain dihadapan dengan kos paling minima.

Image

Kelajuan & Capaian

Semua orang  perlukan kepantasan. Tiada siapa pun suka perkara yang lambat. Server kami berpengkalan di Singapura menggunakan SSD Storage dengan 99.9% Server Uptime bagi memastikan website anda sentiasa berfungsi secara maksimum untuk anda 

Image

Servispro Partner

Selain mempunyai web, listing perniagaan anda akan dipaparkan di Platform Servispro.my sebagai Servispro Partner seawal hari pertama. Langganan Pakej Pro Advance akan diberikan selama 1 tahun secara PERCUMA. Ini akan memberikan anda capaian tambahan kepada pelanggan dengan lebih meluas.

Image

Sokongan Teknikal Yang Komited

Jika anda tidak berpuas hati, kami juga tidak akan berpuas hati. Ramai pelanggan risau hasil yang tidak memuaskan setelah banyak kos dikeluarkan untuk membina web. Kami memberi tawaran untuk melegakan hati anda, bayar bayaran akhir & sokongan teknikal sehingga anda betul-betul berpuas hati.

Image

Team Kami

Abdul Azim
Abdul AzimCEO & Founder Servispro.myazim@servispro.my

Seorang freelance webmaster, grafik designer serta usahawan online sepenuh masa. Mempunyai latar  belakang dalam bidang Architecture dari University of Tasmania, Australia dan pernah berkhidmat dalam firma arkitek dan kerajaan selama 8 tahun. Minat mendalam dalam seni fotografi, teknologi, & grafik serta berpengalaman lebih dari 15 tahun membina laman web untuk pelbagai sektor.

Safwan Azizi
Safwan AziziCo-Founder Servispro.mysafwan@servispro.my

Mula menceburkan diri dalam rekabentuk laman web pada tahun 2019. Berlatarbelakang Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan mempunyai kelulusan Sarjana dari Universiti Putra Malaysia. Mempunyai pengalaman selama 5 tahun sebagai pensyarah di kolej swasta dan production engineer di syarikat tempatan. Aktif dalam aktiviti rekabentuk grafik di institusi pengajian untuk pelbagai program.

Pelanggan Kami

Fast Action Fast Result

Pastikan perniagaan anda tidak lagi ketinggalan dalam zaman yang serba-serbi memerlukan Internet ini.

Email Address

sales@servispro.com

Phone Number

Support / Online Consultation :

Abdul Azim | East Coast |  +6013-952 6200 
Safwan Azizi | West Coast | +60 11-5166 9960

Tempat slot untuk bina website anda hari ini : 

Hubungi : +6013-952 6200